Market Power in Food Supply Chain - Does Estimation Method Matters? - Dereva, Mykola
Analýza trhovej sily ako dôležitého faktoru pre efektívne fungovanie mechanizmu dodávateľského reťazca. Preskúmanie systematických rozdielov v odhadoch sily trhu medzi najdominantnejším prístupom a determinantmi odhadov prostredníctvom troch lineárnych modelov.