Labour Migration in the Slovak Republic and Its Main Consequences - Beňová, Zuzana, 1996-
Pohľad na pracovnú migráciu a dopad cudzincov na slovenský trh práce. Hlavné skupiny legálnych zahraničných pracovníkov v Slovenskej republike. Vzájomný vzťah medzi prisťahovalectvom za prácou a mzdovou sadzbou v Slovenskej republike. Vzťah medzi pracovnou imigráciou a mierou nezamestnanosti. Dopad COVID-19 na prisťahovalectvo za prácou v Slovenskej republike.