Industry and Its Impact on the Environment of the Republic of Kazakhstan. Waste Management System - Baleha, Andrianna, 1990-
Analýza systému nakladania s odpadmi v Kazachstane. Priemysel a jeho úloha v štruktúre ekonomiky Kazašskej republiky. Vplyv priemyslu na životné prostredie Kazachstanu. Zlepšenie systému za prísnej kontroly a koordinácie so štátom.