India as an Actor in Conventional Arms Trade and Control - Chrvalová, Lujza, 1994-
Analýza medzinárodných právnych predpisov o konvenčných zbraniach, ktorých je India zmluvnou stranou, ale ku ktorým nepristúpila, s uvedením dôvodov svojich opatrení a súvisiacich problémov. Premenné ovplyvňujúce zapojenie do medzinárodnej legislatívy. Diskusia o rozsahu dopadu existujúcich premenných a hlavné charakteristiky obchodu s konvenčnými zbraňami v krajine. Skúmanie či India vykazuje vlastnosti rozvinutej alebo rozvojovej krajiny v oblastiach týkajúcich sa konvenčných zbraní.