Valuation Estimates for Three Biggest Slovak Insurance Companies in Comparison to Their Parent Companies and Biggest US Insurance Companies - Matušovič, Denis
Vybrané tri najväčšie slovenské poisťovacie spoločnosti v porovnaní s ich materskými spoločnosťami a tromi najväčšími americkými poisťovacími spoločnosťami. Ocenenie založené na najnovších finančných ukazovateľoch vrátane výnosov, ziskov a pomerov ceny k výnosom. Ocenenia odhadované tiež v päťročnom horizonte od roku 2015 do roku 2019 a v porovnaní s verejne obchodovanými skúmanými poisťovňami.