Trends in Migration Movement in Russian Federation and Central Asia - Rozkošová, Zuzana, 1995-
Výsledky analýzy trendov v migračnom pohybe v krajinách Ruskej federácie a strednej Ázie. Trendy prílevu migrácie z bývalých sovietskych štátov do Ruska. Pracovná migrácia z krajín strednej Ázie do Ruskej federácie. Migrácia zo Strednej Ázie do európskych krajín. Faktory vplývajúce na migračné toky.