Development of Competitiveness in the Southeastasian Region: Case of Singapore - Cibuľa, Adam, 1992-
Analýza konkurencieschopnosti juhovýchodného regiónu so zameraním na ekonomiku Singapuru. Ekonomický úspech regiónu - Singapuru a súčasná pozícia regiónu na základe indexu konkurencieschopnosti. Charakteristiky konkurencieschopnosti z pohľadu rôznych autorov a jej významom z mikro a makroekonomického hľadiska. Región juhovýchodnej Ázie z hľadiska historického vývoja a geopolitického významu pre Áziu a zvyšok sveta.