Tax Fairness and Tax Morality: the Difficult Fight Against Tax Havens - Krenn, Julia, 1994-
Definícia pojmov offshore, tax haven, Letterbox Company, vyhýbanie sa daňovým povinnostiam a daňové úniky. Daňová spravodlivosť a daňová morálka a ovplyvňujúce faktory. Následky spôsobené daňovými rajmi a škodlivým daňovým správaním. Offshore systémy a ich význam pre globálnu ekonomiku. Nerovnosť v dôsledku daňových rajov.