Russian Public Debt on the International Credit Market - Nikolaeva, Tatiana
Zdôraznenie trendov a dynamiky štátneho zahraničného dlhu Ruskej federácie. Hodnotenie efektívnosti a bezpečnosti ruskej zahraničnej dlhovej politiky. Zohľadnenie strednodobých trendov vo vývoji úverových vzťahov na medzinárodnom úverovom trhu.