Institutional Capacity and Innovation Performance - Kafka, Kyriaki I.
Priblíženie vzťahu medzi inštitucionálnym zázemím a inovačnou kapacitou. Definícia, prečo sa tento vzťah medzi skupinami krajín líši. Použitie empirickej analýzy.