Communication Policy of a Company - Puhovichová, Diana, 1994-
Význam komunikačnej politiky a marketingu prostredníctvom teoretického výskumu. Ovplyvňovanie komunikačnej politiky spoločnosti neustálymi zmenami modernej doby a prispôsobenie sa zmenám v záujme konkurencieschopnosti podnikateľov. Prechod od hromadnej komunikácie ku konkrétnej komunikácii s jednotlivými zákazníkmi u podnikov pomocou nových technológií, najmä internetu. Výber cieľovej skupiny zákazníkov a rozhodnutia pre dosiahnutie efektívnej komunikačnej politiky spoločnosti: ciele komunikácie, myšlienka správy, účinné komunikačné nástroje, komunikačný mix, kontrola výsledkov a riadenie integrovaného komunikačného procesu.