Percepce korupce mezi úředníky územních samosprávných celků - Sciskalová, Marie
Vnímanie úplatkárstva, korupcie a korupčného jednania úradníkov územných samosprávnych celkov. Poukázanie na znalosť, prípadne na neznalosť právnych predpisov súvisiacich s prejavom korupcie. Modelové situácie a ich možné riešenia.