Funding of Public Service Media: a Case Study on RTVS - Klepanec, Timotej, 1992-
Súčasné trendy vo financovaní verejnoprávnych médií v kontinentálnej Európe, porovnávanie so situáciou na Slovensku a možnosti budúceho vývoja.