How to Increase Production Performance of Slovak Agricultural Companies: The Key Task of Supporting Innovative Work Behavior and Information Sharing - Jankelová, Nadežda, 1966-
Hypotéza pozitívnej korelácie medzi podporou inovatívneho pracovného správania na strane poľnohospodárskych manažérov a produkčnou výkonnosťou poľnohospodárskych spoločností, sprostredkovanou prostredníctvom zdieľania informácií v spoločnostiach. Výskum realizovaný na vzorke 175 spoločností poľnohospodárskej prvovýroby na Slovensku.