<The> Impact of Selected Factors on the Level of Innovation in EU Countries - Brožek, Katarzyna
Rozšírenie definície a mnohostranného skúmania dôležitosti vybraných determinantov vývoja v krajinách EÚ. Použitie troch výskumných metód: kritická analýza literatúry skúmaného objektu, analýza štatistických dát súvisiacich s inovačným koeficientom krajín EÚ a skúmanie korelácie medzi makroekonomickými indikátormi a zvolenými inovačnými premennými.