<The> Comparison of Clustering Issues between Slovakia and Poland - Havierniková, Katarína
Vybrané problémy klastrovania v rôznych priemyselných odvetviach v Slovenskej a Poľskej republike. Prehľad základných rozdielov pre klastrovanie z kvantitatívneho pohľadu medzi krajinami. Vybrané problémy klastrovej politiky.