Digital and Traditional Media Advertising and Business Performance of Agribusiness Firms – Empirical Evidence in Japan - Chung, Yessica C.Y
Skúmanie, do akej miery stratégie digitálnej a tradičnej mediálnej reklamy ovplyvňujú výkonnosť poľnohospodárskeho podnikania a základné faktory spojené s rozhodnutiami o prijatí poľnohospodárskych fariem. Systém nelineárnych simultánnych rovníc a použité údaje z populačných prieskumov poľnohospodárskych spracovateľských fariem v Japonsku. Zistenie, že ženy a mladší prevádzkovatelia fariem, ako aj poľnohospodárske farmy so sídlom v poľnohospodárskom podniku, si skôr adoptujú reklamu v digitálnych médiách.