Job Satisfaction Predictors among Police Officers: Situational vs. Dispositional Approach - Holienková, Jana
Problematika identifikácie prediktorov spokojnosti s prácou v konkrétnom pracovnom prostredí policajných síl. Použitie dotazníka a diagnostického prieskumu. Použitie škály sebahodnotenia na zhodnotenie príslušných osobnostných premenných. Naznačenie úzkeho vzťahu medzi charakteristikou práce a pracovnou spokojnosťou policajtov.