Letecká rizika a provozní rozhodování v souvislosti s COVID-19 - Kulhová, Hana
Spôsob, akým Covid-19 ovplyvnil rizikový profil leteckého priemyslu a aký dopad mal na poistenie. Prehľad kľúčových prevádzkových problémov, ktoré poisťovatelia, makléri i poistenci, teda letecký prevádzkovatelia, museli začať posudzovať a riešiť.