Prevence povodní je stále aktuální - Mesršmíd, Jaroslav
Ekonomické dopady povodní. Riadenie povodňových rizík vo vybraných štátoch. Rámec pre hodnotenie systému riadenia povodňového rizika. Doporučenie k rozvoju systému riadenia povodňového rizika.