Environmentální aspekty procesu suburbanizace a jejich dopady na fungování malých obcí - Kopáčková, Lucie
Základné environmentálne výzvy a problémy, ktoré proces suburbanizácie obciam v zázemí väších miest prináša a možné riešenia pre zaistenie udržateľného rozvoja území, a to z hľadiska rozvojových procesov, tak i hospodárenia s dôrazom na výdavky.