Evaluating Machine Translation Quality : A Case Study of a Translation of a Verbatim Transcription From Slovak into German - Štefčík, Jozef, 1976-
Príspevok sa venuje problematike využívania online nástrojov na štatistický strojový preklad na preklad konkrétnych typov textov. Taktiež sa venuje problémom ich prekladateľnosti pri použití automatizovaných prekladateľských systémov. Snaží sa analyzovať a vyhodnotiť strojový preklad doslovného prepisu zo slovenčiny do nemčiny.