Majú prípadové štúdie miesto vo výučbe didaktiky účtovníctva? - Novák, Jaromír, 1978-
Analýza výsledkov experimentálneho overovania využitia prípadových štúdií vo výučbe didaktiky účtovníctva ako integrálnej súčasti kvalifikačného vzdelávania v rámci systému profesijného rozvoja stredoškolských učiteľov ekonomických predmetov. Takáto metóda výučby je vhodná najmä v kombinácii s diskusiou a na rozvíjanie vyšších kognitívnych úrovní študentov.