Transformačné vodcovstvo a jeho vplyv na organizačné výstupy - Bérešová, Juliana, 1996-
Problematika transformačného vodcovstva a jeho vplyvu na organizačné výstupy. Východiská a význam teórie transformačného vodcovstva. Efekt transformačného vodcovstva v organizácii. Možnosti aplikácie teórie v praxi a vplyvu na široké spektrum organizačných výstupov.