Využívanie sociálnych médií v personálnom manažmente - Szarková, Miroslava, 1951-
Sociálne médiá (hlavne sociálne siete a pracovné portály) a ich miesto v personálnom manažmente. Podiel sociálnych médií v procese vyhľadávania pracovnej sily. Skúsenosti podnikov so získavaním zamestnancov prostredníctvom sociálnych médií.