Rozhodovanie o uskutočnení investície v konkrétnom podniku pomocou metódy stanovenia parciálnych lineárnych funkcií a metódy TOPSIS - Sieber, Jakub, 1992-
Využitie rozhodovacej metódy stanovenia čiastkových lineárnych funkcií a metódy TOPSIS v konkrétnom podniku. Rozhodovací proces v konkrétnom podniku predstavujúci výber a hodnotenie kritérií dostupných variantov investície využitím Saatyho metódy. Kvantitatívny základ pre vykonanie manažérskeho rozhodnutia v danom podniku. Investičné rozhodovanie v podniku SPORTS, s.r.o..