[Recenzia publikácie „Udržateľné nakladanie s komunálnym odpadom“] - Olexová, Cecília, 1976-
Recenzia na monografickú publikáciu „Udržateľné nakladanie s komunálnym odpadom“ zaoberajúca sa aktuálnou a spoločensky významnou problematikou nakladania s komunálnym odpadom. Jej štruktúra, zloženie kolektívu autorov a problematika.