Distance Education in Futher Professional Training in Enterprises during Pandemic Period - Matulčíková, Marta, 1964-
Implementácia dištančného vzdelávania v ďalšom odbornom vzdelávaní v podnikoch a na základe empirického výskumu možné spôsoby zlepšenia možností vzdelávania. Dištančné vzdelávanie charakterizované z hľadiska jeho princípov a vývojových etáp. Obmedzenia osobného a profesionálneho života spôsobené pandémiou COVID-19.