Development of Indicators of Sustainability of Economic Growth and Quality of Life - Majerník, Milan, 1952-
Príspevok analyzuje vývoj ukazovateľov ekonomického rastu v spojení s úrovňou spotreby prírodných zdrojov a energie, sociálnym blahobytom a komplexnou kvalitou spoločenského života. Porovnanie ukazovateľov je realizované vo vzťahu k ich prekrytiu s ekonomickými, sociálnymi a environmentálnymi ukazovateľmi trvalo udržateľného rozvoja.