Daňová licencia právnickej osoby - Filo, Matúš
Analýza právnej úpravy daňových licencií. Poukázanie na názory odbornej verejnosti na jej prijatie. Autor neopomína konanie pred Ústavným súdom SR vo veci súladu ustanovení zákona o dani z príjmov, ktoré upravujú problematiku daňových licencií, s Ústavou SR, ako aj Listinou základných práv a slobôd.