Demonstrative Modeling of Discrete Dynamic Systems - Štefanovič, Juraj
Modelovanie a simulácia diskrétnych dynamických systémov obsahuje niekoľko základných princípov. V článku boli vybrané princípy grafov riadených udalosťami, systémov radenia do frontu a Petriho sietí. Skúmanie troch jednoduchých implementovaných modelov.