Assessing the Energy Efficiency of an Electric Car - Synák, František
Článok sa snaží zistiť energetickú účinnosť vybraného elektromobilu. Elektromobil používaný na meranie nepochádza z hromadnej výroby, pretože ide o vozidlo určené na Žilinskej univerzite. Účinnosť bola pri jazde pozorovaná za podmienok zmenenej metodiky NEDC (New European Driving Cycle). Nameraná hodnota účinnosti elektrického vozidla sa analyzuje z hľadiska spotreby energie a výroby emisií.