Influence of Selected Factors on Implementation of the PPP Projects in Transport - Zagożdżon, Beata
Článok prezentuje výsledky výskumu zameraného na identifikáciu faktorov úspechu PPP v Poľsku a hodnotenie sily vplyvu jednotlivých faktorov na implementáciu projektov. Analýza predmetovej literatúry, na základe ktorej boli určené faktory úspechu. Aplikácia metód ekonometrického modelovania (korelácia a regresia), ktoré boli použité na meranie stupňa korelácie medzi premennými a ukázali vzájomné vzťahy premenných.