Improving Initial Population for Genetic Algorithm Using the Multi Linear Regression Based Technique (MLRBT) - Alkafaween, Esra'a
Genetické algoritmy (GA) sú výkonné heuristické techniky vyhľadávania, ktoré sa úspešne používajú na riešenie problémov v mnohých rôznych aplikáciách. Naočkovanie počiatočnej populácie sa považuje za prvý krok GA. Návrh novej metódaypre naočkovanie počiatočnej populácie nazývaná Technika na základe lineárnej regresie (MLRBT).