<The> GPS / EGNOS Positioning Quality in APV-1 and LPV-200 Flight Procedures - Grunwald, Grzegorz
V článku sú prezentované výsledky výskumu pomocou Európskej geostacionárnej navigačnej prekryvnej služby (EGNOS). Namerané údaje prijaté na analýzu boli v rokoch: 2012, 2014, 2015, 2017 a 2018. Výsledky analýzy preukázali významné zníženie maximálnych hodnôt chybnej polohy GPS / EGNOS od roku 2014 (v porovnaní s výsledkami z roku 2012).