Non-Stochastic Argumentation in Predicting Economic Indices - Marek, Luboš
Použitie štatistickej prognózy v predikciách krátkodobého medziročného vývoja HDP a ďalších agregovaných indexov národných účtov. Využitie nestochastického predikčného rozsahu ako predikčného nástroja. Analytické metódy časovej série a predikčné postupy. Hospodársky vývoj vo Francúzsku od konca druhej svetovej vojny a model nestochastického rozsahu predikcie pre odhadovaný vývoj HDP vo Francúzsku.