Measuring Inequality of Opportunity: Does Inequality Index Matter? - Ibragimova, Zulfiya
Posudzovanie vplyvu výberu indexu nerovnosti na výsledky merania nerovnosti príležitostí. Koncepčné prístupy a úloha indexov nerovnosti. Porovnávacia analýza výsledkov EBOR so štúdiami iných výskumných pracovníkov o rovnakých krajinách.