Daň z finančných transakcií - Manová, Eva, 1957-
Charakteristika daňových pojmov v súvislosti s daňou finančných transakcií. Dôvody, ciele a zásady spojené so snahou zavedenia dane z finančných transakcií. Zdanenie finančného sektora vo vybraných krajinách.