Tradičné a upravené ukazovatele likvidity - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Teoretický prierez tradičnými a upravenými ukazovateľmi používanými na analýzu likvidity. Nedostatky a prednosti pomerových ukazovateľov likvidity. Význam platobnej schopnosti pri hodnotení úpadku dlžníka podľa zákona o konkurze a reštrukturalizácii (Zákon č. 7/2005 Z. z.).