Types of Wages and Calculation of Net Wages - Kopčáková, Janka, 1994-
Definícia mzdy, základné a ďalšie formy miezd a mzdové výhody. Zložitosť účtovania a výpočtu miezd. Porovnanie výpočtu miezd v Slovenskej republike a v Českej republike.