Komparácia onshore a offshore centier - Kudlová, Zuzana, 1986-
Charakteristika daňových rajov a onshore a offshore centrier. Využitie daňových rajov ekonomickými subjektami. Ich umiestnenie, výhody a névyhody presunu.