Využitie rozhodovacích stromov v oblasti inovácií - Šoltésová, Klaudia, 1995-
Charakteristika rozhodovacích stromov. Klasifikačné a regresné stromy (CART). Giniho koeficient. Zber a analýza dát. Možnosti využitia rozhodovacích stromov pri rozhodovaní podniku o vhodnom type inovácií. Klasifikačný a regresný model zobrazujúci binárne rozdelenie údajov.