<The> Influence of Competitiveness on Start-up in SMEs Segment - Dvorský, Ján
Identifikácia dôležitých faktorov konkurencieschopnosti, ktoré majú vplyv na start-upy v segmente MSP. Dotazníkový prieskum uskutočnený vo vyše šesťsto českých a slovenských podnikoch. Použitie viacnásobnej lineárnej regresie s cieľom nájsť najkritickejší faktor konkurenčného prostredia.