Performance Evaluation Framework under the Influence of Industry 4.0: The Case of the Czech Manufacturing Industry - Hedvičáková, Martina
Predstavenie nového systému hodnotenia výkonnosti podniku založenom na kompozitnom ukazovateľovi výkonnosti. Pridanou hodnotou tejto novej metodiky hodnotenia výkonnosti spočíva v použití relatívne jednoduchých a jednotných kľúčových ukazovateľov výkonnosti a separácie priamej a výslovnej závislosti od vonkajšej ekonomickej situácie.