Obchod v čase pandémie - Pupišová, Iveta
Nové podmienky obchodu v čase pandémie. Dôraz na bezpečnosť klientov. Zmena klientely, úprava cenovej politiky. Zmeny v zamestnávaní a práci manažétov, možné východiská v situácií.