Na druhej vlne - Kramárová, Zlatica
Situácia v slovenskom hotelierstve počas druhej vlny pandémie COVID-19. Nový potenciál ubytovacích zariadení, ktorý sa zameral na nové produkty. Vyhrievané terasy, súkromné školy varenia či ochutnávky vín. Neúčinná štátna pomoc a ďalšia vlna prepúšťania v tomto sektore.