Ako budovať F & B zázemie - Pupišová, Iveta
F & B zázemie v podniku. Postavenie F & B manažéra v gastroprevádzke. Jasné pravidlá ako základ oddelenia F & B. Koncept, legislatíva a predpisy. Kuchári verzus obsluha. Dodávatelia a klienti. Sťažnosti klientov.