Nové trendy marketingovej komunikácie v cestovných agentúrach - Weiss, Erik, 1979-
Charakterizovanie základných pojmov marketingovej komunikácie a nových trendov v marketingovej komunikácii – product placement, guerilla marketing, mobilný marketing, event marketing a digitálny marketing. Analýza marketingovej komunikácie vo vybranej cestovnej agentúre a návrhy na jej zlepšenia. Analýza príležitostí a rizík (o – t analýza, opportunities – threats) a analýza silných a slabých stránok (s – w analýza, strenghts – weaknesses) cestovnej agentúry CK Plus.