Atraktívnosť Slovenska v domácom cestovnom ruchu vnímaná mladými ľuďmi - Pompurová, Kristína
Atraktívnosť Slovenska ako cieľového miesta v domácom cestovnom ruchu a možnosti jeho zvýšenia. Kontinuálny rast hodnoty mladých cestovateľov. Atraktívnosť hodnotená podľa percepčného prístupu, ktorý hodnotí aj potencionálny dopyt, resp. respondentmi vnímanú schopnosť cieľového miesta uspokojiť ich požiadavky.