Riaditeľ školy - leadership inštitúcie charakteru a kritického myslenia Nová éra akademického vzdelávania - Kosturková, Martina
Výzvy pre lídra novej školy - budovanie charakteru a rozvoj sociálno-emočného učenia sa. Špecifické vlastnosti lídrov. Osem faktorov, ktoré tvoria zvlášť dôležité kľúče pre tvorbu efektívnej a trvalej zmeny. Päť širokých a vzájomne prepojených oblastí kompetencií.